El Junior es vesteix de nou de 'matagegants' per fer pagar els plats trencats a un gran Atlètic Sant Just

Futbol

Publicat el 21/abr/18 per Albert Diumenjó

El Junior torna al camí del triomf després de la desfeta al camp del líder amb un triomf (3-0) davant l'Atlètic Sant Just a la 29a jornada al grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres han dominat les accions de perill, productius en atac i ferms en defensa, en un duel igualat davant un cinquè classificat curós amb la pilota però poc encertat a les àrees. L'equip de Jordi López posa terra de per mig amb les posicions de descens i se situa tretzè amb 35 punts.

Els equips s'han reparit el protagonisme en una primera meitat disputada. L'Atlètic ha dut la iniciativa, començant les jugades des del darrera a través de la combinació però s'han estavellat contra la solidesa defensisva dels locals. Els de López han tingut paciència per respondre al contraatac, han generat les ocasions més clares i han marxat al descans amb avantatge per la mínima amb un gol d'Alvaro Chamdoria, que ha fet l'1-0 amb un xut llunyà que s'ha empassat Jesús Unzué.

David Bartumeus ha aprofitat una passada profunda per fer el 2 a 0 a la represa, i ha marxat expulsat per doble amonestació instants més tard. Del cel a l'infern en només dos minuts per deixar els seus en inferioritat numèrica. De totes maneres, els santcugatencs han mossegat en defensa, segurs en el tall i contundents en l'anticipació, davant d'un Atlètic Sant Just gris a la segona meitat. Ja en el temps de descompte, un Xavi Mallol que havia entrat per perdre temps ha fet el 3 a 0 en un contraatac.

El tècnic del Junior, Jordi López, explica que l'equip ha respost a casa davant equips de la part alta de la taula i considera vital aquesta victòria.

Jordi López

Els partits a casa són claus, n'hem jugat tres i hem tret victòries importants. És un triomf vital per nosaltres.

La setmana que ve els santcugatencs visiten el camp del sisè classificat, el Can Trias.