El Sant Cugat FC inicia una nova temporada a Primera Catalana amb il·lusió contra el Llagostera B

Imatge dels integrants del primer equip del Sant Cugat FC

Futbol

Publicat el 1/set/18 per Pedro Miserachs

El Sant Cugat FC inicia oficialment la temporada amb la visita a la UE Llagostera B a la primera jornada del grup 1 de Primera Catalana aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre. Una estrena per a l'equip d'un Joan Garcia que han incorporat fins a 13 cares noves a un planter on continuen nou jugadors dels que van aconseguir la permanència la temporada passada.

Arriba l'hora de la veritat per a una Sant Cugat FC que comença la seva tercera temporada consecutiva a Primera Catalana. Després d'un curs passat amb un inici fluix, amb canvi de tècnic i on es va patir fins a la darrera jornada per aconseguir la permanència, els vermell-i-negres volen començar sumant des del primer partit, tot i que arriben a Llagostera sense conèixer la victòria en els cinc amistosos que han disputat aquesta pretemporada. Han sumat dos empats i tres derrotes.

Davant tenen un sempre complicat Llagostera B, un filial que la temporada passada va endosar la derrota més contundent de la temporada als santcugatencs (6-1), en una de les tres ensopegades que va patir el nou cos tècnic en els 16 partits que va dirigir i que van portar el SantCu a la permanència.

L'equip vermell-i-negre no podrà comptar amb els lesionats Unai, Vega, Omar i els sancionats Turu i Naufal.