L'Atlčtic Junior esgarrapa un punt al minut 89 al camp de l'Atlčtic Vilafranca

L'Atlčtic Junior ha sumat un punt a Vilafranca

Futbol

Publicat el 10/nov/18 per Joan Garcia

L'Atlčtic Junior ha empatat (2-2) al camp de l'Atlčtic Vilafranca a l'onzena jornada del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs han sumat un punt grŕcies a un gol de Carlos Esteban al minut 89. Els de Jordi López es mantenen la tercera posició a la taula.

L'Atlčtic Junior ha iniciat de manera immillorable el matx quan Joan Garriga ha marcat el 0 a 1 al minut 10. Els locals han despertat rŕpidament i Victor Fernández ha empatat al minut 16. Amb empat a 1 s'ha arribat al descans. A la represa, Martí de Castro ha fet el segon a la mitja hora de joc. A les acaballes del matx, Carlos Esteban ha assolit l'empat.

Amb l'empat, els santcugatencs es mantenen en la tercera posició de la taula perň veuen com l'Atlčtic Sant Just, el líder, s'escapa. La setmana vinent, l'Atlčtic Junior es veurŕ les cares amb el Martorell, el segon classificat amb un punt més que els homes de Jordi López.