El Valldoreix FC remunta al Narcís Sala i es consolida a la zona mitja de la taula

Celebració del gol del important triomf del Valldoreix / font: Pablo Barredo

Futbol

Publicat el 24/des/18 per Pedro Casas

El Valldoreix FC guanya el Sant Andreu Atlètic (2-3) després de remuntar un marcador en contra en la setzena jornada del grup 2 de la Segona Catalana. Els de Jose Vargas van ser superiors durant bona part del partit però van patir per aconseguir els 3 punts. Amb la victòria, els verd-i-blancs se situen vuitens a la classificació amb 21 punts i passaran les vacances a la zona tranquil·la de la taula.

Victòria de mèrit i prestigi del Valldoreix amb dosi d'èpica. Després de vèncer el Young Talent (4-2) en l'última jornada i deixar enrere un rival directe, s'han enfrontat a un altre, el Sant Andreu Atlètic a l'històric Narcís Sala. El partit ha començat molt bé per als verd-i-blancs que s'han avançat al minut 10 gràcies a un gol de Nacho Torrentbó que ha driblat al porter i definit molt bé després d'una gran assistència de Jacobo. Semblava que l'alegria pels valldoreixencs duraria poc després que l'àrbitre assenyalés un penal a favors dels locals, però ha emergit la figura de Joaquín que l'ha aturat amb una gran intervenció. Tot i això, els quadribarrats no han abaixat els braços i han empatat mitjançant Lobo que ha culminat una bona acció combinativa. Cop dur pels visitants que no han vist reflectida en el marcador la seva superioritat en el joc.
A la represa, minuts d'igualtat fins que els locals s'han avançat mitjançant Montero en aprofitar una jugada embolicada dins l'àrea. Els de Vargas, esperonats pels canvis i l'afició desplaçada al Narcís Sala, no s'han rendit i només 3 minuts després han empatat gràcies a un gol de Jacobo que ha aprofitat una gran jugada de Víctor. El gol ha donat ales al Valldoreix que ha seguit insistint i ha trobat el tercer gol, de nou, gràcies a Nacho que ha rematat un gran centre d'Álvaro.

L'entrenador, Jose Vargas, es mostra molt satisfet amb la victòria i assegura que 'fa uns anys ningú ahgués imaginat guanyar a un camp així.'

La pròxima jornada, que serà el 13 de gener, el Valldoreix rebrà l'Europa, penúltim classificat.

DECLARACIONS

Jose Vargas

'Nos quedó una sensación de ganar a un rival directo y una alegría enorme, todo el mundo lo celebró como si fuera un campeonato de liga pero es que es un momento chulo ganar en ese campo. Hace unos años, esto es el Valldoreix, y jugar contra el filial del Sant Andreu o jugar en estos campos el Amateur A, nadie se lo imaginaba.'