L'Atlètic Junior perd el duel pel liderat davant l'Atlètic Sant Just

Futbol

Publicat el 13/gen/19 per Pedro Miserachs

L'Atlètic Junior cau (2-4) contra l'Atlètic Sant Just a la darrera jornada de la primera volta en el grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres, que sumen quatre jornades sense guanyar, no han pogut amb un rival directe i perd l'oportunitat de situar-se líder de la categoria, que passa a mans precisament dels de Sant Just.

Ha començat malament el partit amb dos ràpids gols del Sant Just, que ha anotat mitjançant Sergio Morgado en el primer minut i Eduardo Alliaume en el sis. Dues dianes que han fet mal a l'Atlètic Junior, que ha vist com abans del descans els visitants feien el tercer obra de Jan Antoni González. Malgrat anar tres gols per sota en el marcador, el pes del partit era dels de Jordi López.

A la represa ha arribat la reacció local i David Escario i Ruy Gama han retallat distàncies, tot i que ha estat insuficient per remuntar el partit, i més quan el Sant Just ha sentenciat amb el quart gol, de nou obra de Jan Antoni González, un minut després del segon gol de l'Atlètic Junior.

Amb la derrota l'Atlètic Junior se situa tercer amb 31 punts, a cinc del nou líder, l'Atlètic Sant Just. La següent setmana inicien la segona volta i reben el cuer, el CF Begues a qui van superar a l'anada per un clar 0 a 3.

DECLARACIONS

Jordi López

Nosaltres hem tingut les nostres opcions i hem portat el pes del partit. El resultat, amb 0 a 3, era molt abultat pel què s'havia vist al camp.