L'Atlètic Junior esgarrapa un punt al camp del Molins de Rei en els darrers minuts

L'Atlètic Junior ha empatat al camp del Molins de Rei/ Font: Cugat.cat

Futbol

Publicat el 10/feb/19 per Joan Garcia

L'Atlètic Junior ha empatat (2-2) al camp del Molins de Rei a la jornada 21 del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs han assolit l'empat en els últims minuts de joc després que Carles Gago hagi tranasformat un penal. Els blau-i-negres es mantenen a la tercera plaça, però veuen com els dos primers s'escapen a la classificació.

L'Atlètic Junior ha tingut un partit complicat al camp del Molins de Rei, conjunt que encadena cinc jornades sense perdre. Els de Jordi López han vist com els locals s'han avançat al minut 24 a través d'Adrià Grau, però set minuts més tard, Sergio Beas ha igualat el matx. Amb l'empat a un s'ha arribat al descans. A la represa, Jalal ha avançat els molinencs, però l'Atlètic Junior ha assolit l'empat de penal a través de Carles Gago al final del partit. L'entrenador de l'Atlètic Junior, Jordi López, destaca que el punt és 'insuficient' a nivell classificatori i que cal sumar de tres en tres per seguir perseguint al segon classificat.

Els blau-i-negres són tercers i rebran dissabte que ve la visita del Prat B, rival de la part baixa de la taula.