El Valldoreix FC suma el triomf i trenca una ratxa de cinc jornades sense guanyar

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Futbol

Publicat el 17/feb/19 per Pedro Miserachs

El Valldoreix FC recupera bones sensacions i supera (5-3) el CE Premià a la jornada 22 del grup 2 de Segona Catalana. Els valldoreixencs han sortit a pel partit i l'han mig resolt en el primer temps, arribant al descans amb un 4 a 1 a favor, i sumant així els tres punts després de cinc jornades sense fer-ho.

Imanol López, Borja Valls i Jan Garcia-Planas han fet tres gols que han posat de cara el matx per als valldoreixencs, que abans del descans han vist com el Premià retallava distàncies amb una diana d'Àngel Sánchez, i Jacobo Fernández de Liencres feia el quart que deixava la segona part molt de cara per als locals.

A la represa el Premià ha sortit més fort i ha retallat de nou distàncies amb un gol de Muhamad Turay. Un gol que no ha inquietat als de Valldoreix, que han sentenciat amb un gol de Jimmy Lindsay que gairebé assegurava els tres punts per als del José Vargas. Borja Lozano ha fet el tercer per a un Premià que ha marxat de buit de Valldoreix.

La següent setmana els valldoreixencs, que sumen 28 punts, visiten l'Atlètic Sant Pol.