Ruy Gama deixa l'Atlètic Junior i fitxa pel Júpiter

El jugador, que era el tercer màxim golejador del grup 3 de Segona Catalana amb 14 gols, fa el salt a Primera Catalana a un equip en zona de descens

Ruy Gama, al centre de la fotografia / Foto: Junior FC

Futbol

Publicat el 27/mar/19 per Pau Vázquez

El davanter rubinenc Ruy Gama deixa l'Atlètic Junior i fitxa pel Júpiter. El ja exdavanter del conjunt santcugatenc marxa de les files blau-i-negres i s'uneix a l'equip barceloní, que actualment es troba en zona de descens al grup 2 de Primera Catalana, a només un de la permanència. En declaracions a Cugat.cat, Gama ha explicat que ha estat 'una decisió molt difícil', però que se li ha presentat una oportunitat 'd'escriure una petita pàgina a la història del Júpiter' i que creu en la possibilitat de salvar-se. Ruy Gama deixa l'Atlètic Junior com a màxim golejador amb 14 dianes i el tercer millor anotador del grup 3 de Segona Catalana, i sent un dels principals responsable que l'equip es trobi a la part alta de la divisió.

El davanter també ha volgut mostrar el seu agraïment cap als seus antics companys, al cos tècnic i directiu pel tracte rebut i els hi ha desitjat 'tota la sort' en el futur. A banda d'Atlètic Junior i Júpiter, Ruy Gama també ha militat a la Montañesa, a l'Olímpyc Can Fatjó i al San Cristóbal.






DECLARACIONS

Ruy Gama

El fet que el Júpiter, un club històric, m'oferís anar a ajudar i jo veiés que puc escriure una petita part de la història del club, em fa fer decidir. Crec que és moment de buscar reptes més ambiciosos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Ruy Gama

Crec que és un bé per mi. Només tinc paraules d'agraïment pels meus companys, el cos tècnic i el cos directiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio