Jordi López deixarà de ser l'entrenador de l'Atlètic Junior al finalitzar la temporada

El club santcugatenc ja està buscant el seu substitut de cara el proper curs

El tècnic de l'Atlètic Junior, Jordi López / Foto: Cugat Mèdia

Futbol

Publicat el 17/mai/19 per Pau Vázquez

Jordi López deixarà de ser l'entrenador de l'Atlètic Junior la pròxima temporada. Així ho ha confirmat el Club Junior a Cugat Mèdia, que també ha explicat que ja està buscant el seu substitut de cara al curs vinent al grup 3 de Segona Catalana. López no ha aconseguit assolir l'objectiu de lluitar per l'ascens a Primera Catalana, i a falta de dues jornades perquè acabi la lliga, l'equip santcugatenc és setè amb 50 punts a 14 del segon i a 22 del líder, l'Atlètic Sant Just. Tot i començar amb molt bon peu la temporada i haver fet una primera volta més que notable, l'equip s'ha desinflat al segon tram de la competició. Els blau-i-negres han encaixat doloroses derrotes i en els últims deu partits, ha firmat un registre de tres victòries i set derrotes.

El director esportiu del club, Sergio Romero, ha explicat que ha estat 'un acord mutuu' després d'una temporada 'molt desgastant' per l'entrenador, que posa el punt final així a la seva trajectòria al primer equip després de dos anys. Romero també ha explicat que ja tenen el proper entrenador 'pràcticament lligat' i que esperen que a la pròxima etapa l'equip lluiti per estar a la part alta de la classificació.




DECLARACIONS

Sergio Romero

Ha estat una temporada bonica però difícil i dura, i ell volia descansar. Nosaltres seguim amb la idea de continuar el projecte i donar una empemta a un equip que té bon nivell.

Your browser doesn’t support HTML5 audio