Carlos Navas, nou entrenador del Sant Cugat FC femení en substitució de Tono Cadevall

Navas agafa les regnes de l'equip amb l'objectiu d'assolir l'ascens a Segona Divisió

El nou entrenador santcugatenc Carlos Navas / Foto: Sant Cugat FC

Futbol

Publicat el 21/jun/19 per Pau Vázquez

Carlos Navas dirigirà el primer equip femení del Sant Cugat FC per a la nova temporada 2019-2020 a Preferent. Navas, fins ara segon entrenador amb Tono Cadevall, agafa les regnes de l'equip amb la voluntat d'apostar per l'actual model de joc i assolir l'objectiu de pujar de categoria. D'aquesta manera, Navas agafa el relleu a Cadevall, que continuarà realitzant la tasca de coordinació de l'àrea femenina del club vermell-i-negre. El femení del SantCu ha finalitzat en quarta posició aquesta temporada, quedant-se a les portes de la promoció d'ascens a Segona Divisió.

En declaracions a Cugat Mèdia, Navas ha explicat que es fa càrrec del grup per continuar sent competitius i lluitar a la part alta de la taula. Navas també ha explicat que en la darrera temporada 'no s'han acabat de fer bé algunes coses per part del cos tècnic i les jugadores' i que això ha provocat que l'equip no hagi acabat entre els tres primers classificats. Pel que fa a la confecció de la plantilla, Navas ha confirmat que la majoria de les jugadores renovaran.

Carlos Navas arriba al SantCu amb una llarga experiència com a entrenador a les esquenes. El nou entrenador de les vermell-i-negres ha entrenat el San Cristóbal, l'Europa i el Bonaire.




DECLARACIONS

Carlos Navas

Tots som conscients que aquest any no s'han acabat de fer les coses bé. El nivell de la plantilla era per estar entre els tres primers.

Your browser doesn’t support HTML5 audio