Un Atlètic Junior en gran estat de forma supera el Molins de Rei i suma la segona victòria consecutiva

Els d'Alberto Morales segueixen en dinàmica ascendent i ja comencen a mirar a la part alta de la classificació

L'Atlètic Junior ha sumat el segon triomf a la lliga / Font: Atlètic Junior

Futbol

Publicat el 29/set/19 per Pau Vázquez

L'Atlètic Junior supera el Molins de Rei (1-2) a domicili i encadena la segona victòria consecutiva al grup 3 de Segona Catalana. Després d'un mal inici en el qual els santcugatencs no van sumar cap punt en les dues primeres jornades, els d'Alberto Morales han fet un pas endavant per revertir la situació i començar a mirar cap a la part alta de la taula. Amb aquesta victòria, l'Atlètic Junior es col·loca en novena posició amb sis punts. Els blau-i-negres rebran la setmana que ve el Fontsanta-Fatjó, un conjunt que encadena tres derrotes consecutives.

El partit s'ha posat en contra els santcugatencs només començar, amb un gol de Javier Moreno en el que ha estat l'únic xut de l'equip local entre els tres pals en tot el partit. Després d'un rebuig de la defensa blau-i-negre, la pilota ha quedat als peus de Moreno que ha xutat des de fora de l'àrea i, amb l'ajuda de la llum del sol que ha despistat al porter, ha aconseguit avançar als locals.

Tot i el resultat en contra, l'Altètic Junior ha mostrat la seva millor versió i ha tingut el control del joc i del partit. Gràcies al joc per les bandes, els blau-i-negres han gaudit d'ocasions per empatar al partit a la primera meitat, però la falta d'encert dels davanters ha provocat que el duel anés al descans amb l'1 a 0 a favor del Molins de Rei.

A la represa, els d'Alberto Morales han continuat pressionant i han aconseguit remuntar al partit amb dos gols de córner. El primer, de Pau Retuerto al minut 55, i el segon només dos minuts més tard, obra de Carlos Riera. Amb l'1 a 2 en contra, els locals han vist com es quedaven amb un home menys a falta de 20 minuts per al final. Gràcies a la superioritat numèrica, l'Atlètic Junior ha pogut tenir el control de la pilota i ha tingut opcions de fer un tercer gol que sentenciés el partit, però finalment el marcador no s'ha mogut.

L'entrenador dels santcugatencs, Alberto Morales, ha destacat l'actitud dels seus jugadors i el treball de tot l'equip durant tots els minuts del partit, tant a la primera meitat amb el resultat en contra com després amb el resultat a favor.