Dos alumnes del Viaró entreguen a Gerard Piqué el premi memorial Aldo Rovira

Els fills de Rovira han estat els encarregats de lliurar el guardó, que reconeix el millor futbolista del Barça de la temporada passada

Moment del lliurament del premi / Foto: Cugat Mèdia

Futbol

Publicat el 10/oct/19 per Redacció

Gerard Piqué ha rebut el premi memorial Aldo Rovira, que el reconeix com millor futbolista del Barça de la temporada 2018-2019. Ha estat un lliurament especial, ja que l'entrega ha anat a càrrec de Lucas i Aldo Rovira, alumnes del Viaró Global School i fills d'Aldo Rovira, sènior de l'escola que va morir en un accident de trànsit fa 10 anys.

L'acte ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i ha comptat amb la presència del president del Barça, Josep Maria Bartomeu; del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras; i dels exdirectius del club blaugrana Josep Lluís Rovira, pare d'Aldo Rovira, i d'Amador Bernabéu, avi de Piqué.

El trofeu del premi és una estàtua de l'artista Montserrat Garcia. El jurat que decideix el destinatari del premi està format per personalitats del món de l'esport, directors i redactors especialitzats en esports de mitjans de comunicació catalans.

Leo Messi, Luis Suárez, Javier Mascherano i Eric Abidal són els jugadors que han guanyat el premi en temporades anteriors.