La CUP Sant Cugat organitza aquest dissabte el primer torneig de futbol antifeixista de la ciutat

Les inscripcions s'han tancat amb 12 equips que disputaran una lligueta d'una a set de la tarda a les pistes de Sant Francesc

Imatge del cartell del torneig / Foto: CUP Sant Cugat

Futbol

Publicat el 22/nov/19 per Pau Vázquez

La CUP Sant Cugat organitza aquest dissabte el primer torneig de futbol antifeixista de la ciutat amb l'objectiu de 'teixir complicitats i aliances amb col·lectius i persones que lluiten per tenir una societat més justa i lliure'. La jornada, amb un marcat caràcter reivindicatiu, donarà el tret de sortida a l'una de la tarda a les pistes municipals de Sant Francesc i reunirà un total de 12 equips de cinc jugadors. Com a convidats especials del torneig, els joves del Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) Els Lledoners de Can Cortés col·laboraran en l'organització de la cita cuinant el dinar per als assistents.

Funcionament del torneig
El format de la competició constarà d'una lligueta regular entre els 12 equips i després d'unes rondes finals on es repartiran tres punts addicionals. Tot i això, els organitzadors es guarden el dret de modificar el funcionament del torneig, que s'allargarà fins a les set de la tarda, depenent dels equips que finalment participin. Els guanyadors del torneig, a més, rebran un obsequi.

Més enllà del caire esportiu de la jornada, el torneig vol actuar, mitjançant el futbol, com a agent socialitzador davant l'auge de moviments i partits d'extrema dreta. Així, la formació local del partit ha animat a anar a les pistes de Sant Francesc i 'cridar contra el feixisme'.