L'EMD de Valldoreix vol construir un nou camp de futbol

El camp serviria per acollir els entrenaments i partits del Valldoreix Futbol Club

Imatge d'una de les possible ubicacions del camp de futbol a Jacint Verdaguer / Font: Google Maps

Futbol

Publicat el 10/des/19 per Joan Garcia

L'EMD de Valldoreix vol construir un camp de futbol i planteja dues ubicacions, a la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer o a Can Calopa. El vocal d'Esports de l'EMD, Bernat Gisbert, ha assegurat a Cugat Mèdia que l'objectiu és fer el disseny del projecte durant aquest mandat i que el principal usuari del camp seria el Valldoreix Futbol Club.

Equipament necessari
Gisbert ja fa molt temps que ha remarcat que el Valldoreix Futbol Club hauria d'entrenar i jugar els partits oficials a Sant Cugat. Per al vocal d'Esports de l'EMD, és una 'necessitat' que el club valldoreixenc té i que l'ha portat a jugar a Vallvidrera. La construcció del camp serà un projecte llarg tant pel tema urbanístic com pressupostari. El que té clar Gisbert és que en aquest mandat cal redactar el projecte i de moment hi ha dues possibles ubicacions.

El Valldoreix, satisfet
El Valldoreix aglutina 250 jugadors i ja fa 10 temporades que competeix a totes les categories del futbol base. El president del club, Jorge González, es mostra molt content per aquesta notícia i ressalta la solidesa del projecte.




DECLARACIONS

Jorge González

Estem molt contents perquè aquest projecte arribi a bon port.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Bernat Gisbert

És un projecte embrionari i que cal concretar en aquest mandat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio