FUTBOL: El Sant Cugat Esport inicia l'any amb derrota per 0 gols a 1 davant el Cassà

Futbol

Publicat el 9/gen/05 per Joan Garcia

El Sant Cugat Esport cau derrotat per 0 gols a 1 davant el Cassà en un matx igualat i amb moltes ocasions de gol. Els visitants s'avancen al minut 4 en el marcador gràcies a Idarzabal i mantenen l'avantatge fins al final. Els de Manel Delgado continuen amb molts problemes de cara a gol.

Les estadístiques a vegades estan perquè es trenquin, però el Sant Cugat Esport no ha pogut amb l'equip menys golejat del grup. El Cassà ha demostrat tenir una gran defensa i un excel·lent porter, Buendía, que la temporada passada militava a la tercera divisió. Si els santcugatencs ja tenen problemes per fer gols normalment, aquesta jornada encara han tingut més dificultats.
El davanter local Javi Méndez assegura que la negació davant porteria és qüestió de mala sort.

Javi Méndez

Últimament estem tenint mala sort cara a porteria, perquè sóm dels equips més golejadors de la lliga.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més s'ha d'afegir que els de la Selva s'han avançat ben aviat en el marcador, concretament en el minut 4 en un còrner on Idarzabal ha rematat sense cap tipus d'oposició.

A partir d'aquest instant, tots dos equips han ofert un espectacle ofensiu amb contraatacs ràpids que posaven l'ai al cor a les defenses i als porters de tots dos equips.

Els primers 45 minuts acabaven amb el 0 a 1 i amb un conjunt, el vermell-i-negre, demostrant la seva baralla particular amb el gol. A la represa, els locals han continuat amb els seus atacs que acabaven amb xuts tímids a les mans del porter visitant o a vegades molt lluny de la porteria. Per la seva banda, el Cassà ha demostrat ser un equip seriós i amb les idees ben clares. Això demostra la seva situació a la classificació, segons i a només un punt del líder, el Blanes.
Javi Méndez considera que el Sant Cugat ha fet un bon partit però que el Cassà ha fet el seu i després del gol s'ha repelgat.

Javi Méndez

Hem fet un bon partit però el Cassà ha vingut a fer el seu, ha marcat el gol i s'ha tancat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Quan el matx arribava al final, el visitant Marc ha estat expulsat amb vermella directa per una agressió al local Javi. Ni amb un home menys, els de Manel Delgado han pogut aconseguir l'empat.

Els vermell-i-negres s'acosten perillosament al descens i la propera jornada visiten el camp del Vilassar de Dalt, rival directe dels santcugatencs per la permanència.