El Sandefjord noruec del santcugatenc Martí Cifuentes, amb la permanència a l'horitzó

El tècnic suma el segon curs al futbol noruec i lluita per seguir a Primera Divisió

Martí Cifuentes dona instruccions a un dels jugadors de l'equip / Font: Rose M. Thorheim

Futbol

Publicat el 16/set/20 per Joan Garcia

El tècnic de futbol santcugatenc Martí Cifuentes dirigeix el Sandefjord noruec a la Primera Divisió amb l'objectiu de mantenir-se a la categoria. Cifuentes compleix el segon curs al club, després de l'ascens de la temporada passada, i ocupa la tretzena posició amb quatre punts per sobre de la promoció de permanència. El santcugatenc es mostra convençut d'assolir l'objectiu, tot i disposar del pressupost més baix de la lliga.

La Covid-19 ha tingut impacte a la lliga noruega on tots els clubs han hagut de baixar el pressupost. L'inici, previst per a l'abril, s'ha hagut de modificar fins al juny amb una alta concentració de partits. El Sandefjord ha vist com el pressupost s'ha reduït un 30% respecte la temporada passada i aquest fet ha obligat a competir amb jugadors de l'acadèmia o del segon equip.

El conjunt noruec és el que té el pressupost més baix de la categoria. Tot i aquest fet, el conjunt de Martí Cifuentes suma 19 punts en 17 partits amb un balanç de sis victòries, un empat i 10 derrotes. Ara mateix el Sandefjord està a quatre punts de la promoció de permanència i a cinc del descens directe.

El santcugatenc creu que l'equip aconseguirà la permanència i ressalta el joc i la competitivitat dels jugadors. El proper partit de l'equip serà davant l'Stromsgodset, rival directe i que suma un punt que el conjunt de Cifuentes.

Abans de l'aventura noruega, Cifuentes va ser tècnic del Rubí, l'Hospitalet i Sant Andreu.




DECLARACIONS

Martí Cifuentes

L'objectiu clar és mantenir la categoria i potenciar els jugadors del planter.

Your browser doesn’t support HTML5 audio