Llorenç Santasusagna : 'El SantCu està preparat per competir a Primera Catalana'

El president del SantCu ressalta que els primers equips masculí i femení i el juvenil A retornen a les lligues a finals d'aquest mes

El president del SantCu, Llorenç Santasusagna / Font: Cugat Mèdia

Futbol

Publicat el 10/feb/21 per Joan Garcia

El president del Sant Cugat Futbol Club, Llorenç Santasusagna, ha deixat ben clar que la postura del club és que els tres equips que poden tornar a la competició ho faran seguint la normativa del reglament federatiu i de les indicacions del Procicat. Santasusagna destaca que tots els equips han seguit entrenant-se per estar a punt per a la competició.

El primer equip masculí retorna a la competició el cap de setmana del 27 i 28 de febrer quan visita el camp del Parets. Els santcugatencs sumen quatre punts a la competició després de dues jornades de competició.

L'equip femení jugarà al camp del Sabadell i ha sumat tres punts després de jugar dues jornades de competició. Finalment el juvenil A que suma un punt després d'haver disputat una única jornada rebrà el Lleida B.


El president de l'entitat, Llorenç Santasusagna, es mostra satisfet pel retorn d'aquests tres equips i espera que també puguin jugar la resta dels equips del club si les dades epidemiològiques milloren.





DECLARACIONS

Llorenç Santasusagna

Estem preparats per iniciar la competició. Hem seguit entrenant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio