El Santcu femení s'enfronta al cuer, el Verdú - Vall del Corb, amb seriositat per evitar sorpreses

Les santcugatenques encadenen vuit partits sense conèixer la derrota mentre que el seu rival encara no ha sumat cap punt

Les santcugatenques volen seguir mirant amunt. / Foto: Aina Villares

Futbol

Publicat el 14/mai/21 per Marc Abello

El Sant Cugat femení visita aquest diumenge a les 19 h la pista del Verdú - Vall del Corb, l'últim classificat de la lliga Preferent, en la jornada 16. Les santcugatenques arriben cinquenes i porten vuit partits seguits sense perdre. El Verdú, cuer, encara no ha sumat cap punt en tota la temporada i només ha estat capaç de marcar dos gols. Tot i la diferència en el rendiment, les de Tono Cadevall no es volen confiar i afronten el partit 'amb seriositat'.

"No ens podem basar en la classificació, és un camp d'herba natural petit i si no estem connectades ens poden sorprendre, sortirem centrades a guanyar el partit", reflexiona Cadevall. El tècnic veu bé el seu equip, "molt endollat". "Hem de seguir pensant partit a partit per mantenir la bona dinàmica".


DECLARACIONS

Tono Cadevall

El Verdú juga en un camp d'herba natural petit i si no estem connectades ens poden sorprendre, sortirem centrades a guanyar el partit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio