Setmana Santa pel record

Futbol

Publicat el 10/abr/07 per Albert Ferran

4 equips de futbol base del Júnior disputen tornejos nacionals i internacionals durant les vacances de Setmana Santa. L'infantil i l'aleví 'A' guanyen els seus respectius triangulars a Menorca, l'aleví 'B' finalitza 5è a Itàlia i el benjamí 'A' 3r a Vila-real.

L'activitat de Setmana Santa per la secció de futbol del Júnior ha estat frenètica. Fins a 4 equips han viatjat fora de Catalunya per disputar tornejos i conviure uns dies pares, nens i directius. El responsable del futbol del Júnior, Sergi Renieblas, fa una valoració més que positiva de tots els desplaçaments.

Sergi Renieblas

Viure experiències tots plegats millora les relacions entre tothom. Molt satisfactori.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'èxit d'aquestes sortides ha estat total. Tant a nivell de convivència com a nivell esportiu. I és que els diferents equips han realitzat grans actuacions. Per una banda, els conjunts infantil i aleví "A" van guanyar els triangulars organitzats per la penya Órient de Menorca. Escoltem Rieneblas.

Sergi Renieblas

L'infantil "A" i l'aleví "A" van guanyar el torneig organitzat per la penya Orient.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa als més petits, també van obtenir classificacions molt meritòries. L'aleví "B" va marxar a Cagliari, Itàlia, i va acabar 5è, mentre que el benjamí "A" va arribar a les semifinals en un torneig disputat a Vila-real i va demostrar tot el seu potencial empatant a 2 amb el València. Renieblas es mostra orgullós del paper dels dos conjunts.

Sergi Renieblas

L'aleví "B" ha jugat a Itàlia ha quedat 5è de 12 equips. El benjamí "A" va quedar 3r a Vila-real.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot ha anat sobre rodes. Això ja fa pensar de repetir l'experiència de cara a la Setmana Santa de l'any vinent.