Fem 50, la lluita per reivindicar el futbol femení del SantCu

Tret de sortida dels actes de celebració dels 50 anys de la secció femenina del club santcugatenc

D'esquerra a dreta, la primera samarreta del SantCu i la nova del Fem 50 / Foto: Julio Díaz

Futbol

Publicat el 28/jun/21 per Joan Garcia

Tret de sortida als actes de celebració del Fem 50, organitzat pel SantCu, que retrà un homenatge durant la propera temporada a la secció femenina de l'entitat que compleix 50 anys. La presentació s'ha fet aquest dilluns a la ZEM Jaume Tubau amb la presència de l'alcaldessa, Mireia Ingla, la secretària general de l'Esport, Anna Caula, i el president de la federació catalana de futbol, Joan Soteras. Col·loquis, torneigs, partits mixtos i un dinar de germanor són alguns dels actes que se celebraran durant la temporada 2021-2022.

La secció femenina del SantCu va néixer el 1971 i ja són 50 anys d'existència. En aquest acte s'ha fet un petit homenatge a aquell equip i la continuïtat que té el club actualment amb més de 150 jugadores i 8 equips.

Diferents vídeos del recorregut de la secció amb diferents protagonistes i la nova samarreta exclusiva per a la nova temporada de la secció femenina han estat els plats forts de l'acte.

El president del SantCu, Llorenç Santasusagna, ha ressaltat l'origen de la secció i la feina que encara cal fer per la igualtat a l'esport.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha mostrat l'orgull del treball de l'esport femení i de la bona feina del SantCu.

El juvenil A, que ha pujat a Primera Divisió, ha ofert la lliga al públic assistent amb més de 400 persones a la graderia.




DECLARACIONS

Llorenç Santasusagna

És un orgull de club amb una secció femenina que té una llarga història.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Mireia Ingla

Som un referent de l'esport femení i el SantCu és un clar exemple.

Your browser doesn’t support HTML5 audio