El Santcu ha de sumar sí o sí

Futbol

Publicat el 4/mai/07 per Joan Garcia

El Sant Cugat Esport visita el camp del penúltim classificat, el Martinenc, amb l'obligació de sumar algunt punt per continuar la seva lluita per la permanència. Els del Guinardó tenen peu i mig a Primera Territorial.

El Santcu vol continuar la seva ratxa de les últimes jornades on no ha encaixat cap gol. Cinc partits consecutius porta el porter Gerard sense recollir la pilota del fons de la porteria. Un fet important que ha ajudat a sumar punts i deixar la zona de descens a 3 punts. La jornada es presenta com una bona oportunitat per deixar definitivament la zona perillosa de la taula. El Martinenc és penúltim amb 21 punts i té la salvació a 12, quan només falten quatre partits per acabar la lliga.

El tècnic Jordi Muñoz creu que l'únic alicient que poden tenir els locals són les primes que poden oferir altres equips implicats en el descens.

Jordi Muñoz

La única motivació que pot motivar al Martinenc són les primes que poguin rebre

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recordem que en el partit d'anada el resultat final va ser d'empat a 2 gols. A la primera part, els barcelonins guanyaven per 0 a 2 i els santcugatencs van acabar empatant. Muñoz assumeix el paper de favorit però no es refia dels barcelonins.

Jordi Muñoz

El paper de favorit és pel Santcu però no podem refiar-nos

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els santcugatencs es desplacen sense cap baixa i el matx es juga diumenge a les dotze del migdia al Guinardó.