Martí Cifuentes, nou tècnic de l'Hammarby suec on Zlatan Ibrahimovich és un dels inversors

L'entrenador santcugatenc abandona l'Alborg danès per afrontar un repte majúscul

Martí Cifuentes, nou tècnic de l'Hammarby / Foto: Aalborg

Futbol

Publicat el 17/gen/22 per Joan Garcia

L'entrenador de futbol santcugatenc Martí Cifuentes s'ha convertit en nou tècnic de l'Hammarby suec, un dels conjunts més potents d'Escandinàvia. El club suec ha pagat la clàusula de rescissió a l'Aalborg danès per alliberar el tècnic que arriba a un dels equips més destacats de la lliga de Suècia. El davanter suec del Milan, Zlatan Ibrahimovic, té un 23% de les accions i és un dels inversors potents de l'entitat. Cifuentes, en declaracions a Cugat Mèdia, ha destacat que 'és conscient del repte majúscul que hauré d'afrontar, però estic amb moltes ganes d'assolir fites importants i guanyar títols'.

Martí Cifuentes s'està convertint en un dels tècnics de moda d'Escandinàvia després d'entrenar l'Standefjord noruec on va assolir l'ascens de categoria i el va mantenir a la següent temporada.

Després va marxar a l'Aalborg danès on aquesta temporada l'ha situat quart classificat i on no podrà acabar el curs després de fitxar per l'Hammarby. La lliga de Suècia es disputa d'abril a novembre i el conjunt suec és el vigent campió de Copa i va disputar la prèvia de la Conference League.

"Vinc a un dels clubs importants, amb una idea clara, un joc ofensiu i que la gent surti satisfeta amb el futbol que practiqui l'equip" ha ressaltat Cifuentes.




DECLARACIONS

Martí Cifuentes

Volem anar a competició europea cada any i guanyar títols.

Your browser doesn’t support HTML5 audio