Els vermell-i-negres s'imposen (1-3) al camp dels mirasolencs

El SantCu B ha superat el Mira-sol Baco / Foto: Cedida

Futbol

Publicat el 6/feb/22 per Redacció

El SantCu B s'ha endut el derbi del grup 6 de la Tercera Catalana de futbol en superar (1-3) el Mira-sol Baco a domicili. Els verd-i-negres s'han avançat a través d'Alberto Álvarez, però els vermell-i-negres han capgirat el marcador amb dianes de Ferran Vera, Pau Carbonell i Bakary Bodian. El SantCu B es manté a la segona posició i els mirasolencs, avanpenúltims.

Partit dels que fan afició el que s'ha viscut aquest diumenge a la ZEM de Mira-sol. Dinàmiques oposades entre dos conjunts que tenen objectius ben diferents.

Tot i la situació a la taula classificatòria, el Mira-sol ha sorprès ben aviat el SantCu B amb una diana d'Alberto Álvarez al minut quatre.

A partir d'aquest instant, el SantCu B ha dominat el matx amb un Mira-sol Baco defensant-se amb ungles i dents. Un gol de falta de Ferran Vera al minut 32 ha igualat el partit.

Amb l'empat a 1 s'ha arribat al descans. A la represa, en sis minuts, del 62 al 68, el SantCu B ha aprofitat dos contraatacs per tancar el partit.

El Mira-sol Baco visita la propera jornada el Junior B, rival de la part alta, i el SantCu B rep el Rubí B.