El SantCu organitza aquest cap de setmana el torneig de futbol solidari amb un cartell de luxe

La recaptació de la competició anirà destinada a la Fundació Ivan Mañero per a projectes a l'Àfrica

Imatge de la darrera edició del torneig solidari del SantCu / Foto: Sant Cugat FC

Futbol

Publicat el 24/feb/22 per Joan Garcia

La 8a edició del torneig de futbol solidari del SantCu es disputa aquest cap de setmana a les categories prebenjamí, benjamí i aleví i la recaptació anirà destinada a la Fundació Ivan Mañero per a projectes a l'Àfrica. Barça, Espanyol, Europa o Nàstic de Manresa són alguns dels clubs participants en aquesta nova edició que es divideix entre dissabte i diumenge a la ZEM Jaume Tubau. 10 equips participen a cada categoria amb una fase prèvia i una fase final.

Torna un torneig que sempre es disputa per Carnestoltes i que les últimes edicions s'ha quedat sense jugar-se per la pandèmia. La competició s'inicia dissabte amb la categoria prebenjamí i benjamí durant el matí amb la fase prèvia a partir de les nou del matí. De 14 h a 15.45 h hi ha una aturada per dinar i després es juga la fase final.

La final prebenjamí serà a les 17.40 h i la de benjamí arriba a les 18.10 h.

Diumenge serà el torn dels alevins que juguen des de les 9 h fins a les 14 h que és quan disputaran les finals. L'organitzador del torneig, Joel Bravo, ressalta el caràcter solidari de la competició i la tasca formativa que es durà a terme tant dissabte com diumenge.






DECLARACIONS

Joel Bravo

Esperem recaptar uns 3.000 euros per a la Fundació Vicente Ferrer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio