EVictòria del SantCu masculí en un partit boig i polèmic davant el Martinenc

Els santcugatencs han guanyat (5-4) en un matx trepidant per l'espectador

Imatge del partit SantCu davant el Martinenc / Foto: Cugat Mèdia

Futbol

Publicat el 21/gen/23 per Marc Morales

El primer equip masculí del Sant Cugat ha sumat una victòria molt important davant el Martinenc (5-4) en el partit corresponent a la jornada 14 del grup 2 de Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs, que feia tres jornades que no sumaven els tres punts, s'han refet davant d'un rival directe amb una actuació marcada per l'encert de cara a porteria per part de tots dos equips. Partit boig amb nou gols en total, les defenses han brillat per la seva absència, han estat molt poc contundents. El matx també ha estat marcat per un penal d'unes mans dins l'àrea a favor del Martinenc en l'últim minut de partit que l'àrbitre no ha xiulat i molt protestada per l'equip barceloní. A hores d'ara, el SantCu es manté vuitè classificat amb 22 punts i l'equip d'Oriol Alcázar visitarà la propera jornada el camp del Club Esportiu Atlètic Lleida , segon classificat del grup.

La primera meitat ha tingut dues fases completament diferents. En els primers deu minuts hi ha hagut tres gols. El primer al minut dos, en una bona acció en atac del Martinenc ha arribat el primer a càrrec d'Adrià Sarò. Al minut set ha arribat el gol del SantCu en una gran triangulació ofensiva que ha finalitzat Antonio Hernández (1-1), però no hi ha hagut temps per gaudir-ho perquè a la següent jugada el Martinenc s'ha tornat a avançar en el marcador (1-2) de la mà d'Ali Tanoughat.

A partir del minut deu el partit ha canviat. El ritme ha baixat notablement, no hi ha hagut control de pilota ni de joc per part de tots dos conjunts. Tot eren pilotades a dalt i guanyar la segona jugada. Moltes interrupcions i moltes faltes que han impedit un bon joc com ho han sigut els primers deu minuts.

Al minut 40, una acció de fora de banda penjada a l'aire, li ha caigut a Sergio Mulero a dins de l'àrea i amb la cama esquerra ha afusellat l'escaire amb una gran rosca (2-2). Amb l'empat a dos s'ha arribat al final dels primers 45 minuts.

A la represa, el SantCu ha sortit més intens, amb més ganes d'endur-se el partit i en tres minuts ha aconseguit dos gols. El primer, en una recuperació a tres quarts de camp, pilota cap a l'extrem dret, el lateral ha doblat i ha fet la passada de la mort cap a Ruy Gama i ha rematat a dins de la xarxa (3-2). El segon, ha arribat en una acció d'estratègia que ha quedat morta dins de l'àrea petita i Mario Victorio ha rematat a plaer per fer més gran la distància en el marcador (4-2).

Quan millor estava el Sant Cugat, ha arribat el gol del Martinenc en un córner molt mal defensat per part dels d'Oriol Alcázar i Júan Estévez ha rematat sol (4-3). El gol l'hi ha assentat molt bé al Martinenc, ha sigut més incisiu i ha generat més accions de perill que han estat a punt de materialitzar, com un pal al minut 60. En una acció de servei de banda penjada a l'àrea, el SantCu l'ha tornat a defensar malament i el Martinenc ha aconseguit empatar a quatre de la mà d'Edgar Tejada (4-4).

Oriol Alcazár ha fet dos canvis, un d'ells Guillem Benet, que reapareixia aquesta temporada després d'una llarga lesió. Just un minut després d'entrar, la primera pilota que ha tocat, ha retallat dins de l'àrea i ha creuat la pilota fins a dins la xarxa i ha fet el cinquè i definitiu gol del partit (5-4). A l'últim minut ha arribat la polèmica amb unes mans d'un jugador del Sant Cugat dins l'àrea que l'àrbitre no les ha vist.

El tècnic del SantCu masculí, Oriol Alcázar, ha explicat que "ens falta encara solidesa defensiva, ens falta competir les pilotes dividides, que al futbol no només és tenir la pilota, sinó hi ha moment de tot, de competir, de jugar duels i aquí hem patit" referint-se als quatre gols encaixats.

En la polèmica del partit ha sigut molt sincer en les seves declaracions i ha reconegut que sí era penal a favor del Martinenc "sincerament és penal. Hi ha vegades que ens podem queixar, com la jornada passada al camp del Sabadell hi va haver alguna acció polèmica. Això és futbol, algunes vegades et donen i altres et treuen".

DECLARACIONS

Oriol Alcázar

Ens falta encara solidesa defensiva, ens falta competir les pilotes divides, que al futbol no només és tenir la pilota, sino hi ha moment de tot, de competir, de jugar duels i aquí hem patit.

Sincerament és penal. Hi ha vegades que ens podem queixar, com la jornada passada al camp del Sabadell hi va haver alguna acció polèmica. Això és futbol, algunes vegades et donen i altres et treuen.