El SantCu es fa fort a casa i s'endú el derbi contra el Rubí per 3 a 1

Els vermell-i-negres han passat per sobre del conjunt visitant a la primera meitat gràcies a l'actuació destacada de Sergio Mulero

Futbol

Publicat el 25/feb/23 per Pau Vázquez

El primer equip masculí del Sant Cugat FC s'ha endut el derbi contra el Rubí (3-1) en el partit corresponent a la 18a jornada del grup 2 de Primera Catalana. Els vermell-i-negres han quallat una primera meitat fantàstica en la qual han deixat el partit vist per sentència amb un contundent 3 a 0 gràcies a dos gols de Sergio Mulero i una diana de Ruy Gama. El tècnic vermell-i-negre, Oriol Alcázar, ha destacat el nivell de l'equip a la primera meitat i també ha remarcat la solidesa defensiva de l'equip durant tot el partit, també amb 10 jugadors. Amb aquesta victòria, els santcugatencs encadenen el segon triomf consecutiu i arriben als 28 punts a la classificació. A la següent jornada, els d'Oriol Alcázar visitaran el camp de la Igualada.

El partit ha començat amb un SantCu molt enxufat que només ha trigat 10 minuts en posar-se per davant en el marcador amb un gol de Sergio Mulero, que ha estat un autèntic punyal per la banda dreta. L'equip ha donat continuïtat a la bona dinàmica inicial i ha ampliat la distància amb el Rubí amb un golàs de Ruy Gama després d'una gran passada de Mulero. El mateix Mulero ha estat l'encarregat de fer el 3 a 0 abans de la mitja hora de partit amb una altra gran jugada per banda dreta.

A la represa, el conjunt rubinenc ha posat una marxa més i ha tancat al SantCu a la seva àrea. Al minut 52, Dani Muela ha retallat distàncies i ha creat dubtes en les files dels d'Oriol Alcázar, que han vist com es quedaven amb un home menys després de l'expulsió de Ruy Gama per doble targeta groga. La defensa vermell-i-negre, però, no ha perdut la compostura i ha repel·lit els atacs del Rubí, que ha basat la seva ofensiva en pilotes penjades a l'àrea.

L'encert de cara a porteria a la primera meitat i la solidesa defensiva de la segona han estat suficients perquè el SantCu s'hagi endut els tres punts. El tècnic vermell-i-negre, Oriol Alcázar, ha destacat el nivell de l'equip a la primera meitat i també ha remarcat la solidesa defensiva de l'equip durant tot el partit, també amb 10 jugadors.

DECLARACIONS

Oriol Alcázar

Avui hem estat a un molt bon nivell. Ens hem anat 3 a 0 al descans. Hem estat a un nivell espectacular.