El SantCu femení aconsegueix un valuós empat a Montilivi

Les santcugatenques s'enduen un punt (2-2) en la festa del futbol femení en homenatge al 8M

Empat valuós sobre la gespa de Montilivi / Foto: Girona FC

Futbol

Publicat el 5/mar/23 per César Martínez

El primer equip femení del SantCu ha empatat (2-2) davant el Girona en la segona jornada de la Fase d'Ascens a Nacional. El matx s'ha disputat a l'Estadi de Montilivi, lloc on habitualment disputa els seus partits l'equip masculí a la Lliga Santander. L'equip gironí va decidir que l'enfrontament es jugés en aquest estadi en motiu d'homenatge al Dia Internacional de la Dona que es commemora el dimecres 8 de març. La pròxima jornada, les santcugatenques tornaran a jugar fora de casa, aquest cop al camp del Porqueres.

Abans de l'inici del duel entre el Girona i el SantCu, les capitanes d'ambdós equips han llegit un Manifest per demanar "respecte i igualtat en tots els àmbits del dia a dia. El partit ha començat de cara per a les santcugatenques, ja que en el minut 19, Cristina Albella ha obert la llauna i ha situat el (0-1) en el lluminós de Montilivi.

A la represa, les gironines han sacsejat el matx i en el minut 69 i 71, els gols de Xènia Casadevall i Paula Lloret li han donat la volta al marcador. Quan faltaven 20 minuts, les vermell-i-negres es trobaven per sota, però un gol d'Elisabet Romero en el 77 ha deixat la igualada en el matx, permetent al SantCu sumar un valuós empat (2-2) a domicili.