El Junior Futbol Club es desvincula de l'Athletic Rubí i jugarà a Tercera Catalana

Tots dos clubs tanquen l'etapa de cinc anys on han mantingut el nom d'Atlètic Junior a Segona Catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'acord / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'acord / Foto: Cugat Mèdia

El Junior Futbol Club i l'Athletic Rubí posen fi a cinc anys de fusió amb un equip que ha competit a Segona Catalana sota la denominació d'Atlètic Junior, segons ha pogut saber Cugat Mèdia. El club santcugatenc competirà a Tercera Catalana, mentre que l'Athletic Rubí està escoltant ofertes per veure quina és l'opció més adient per jugar a Segona Catalana.

L'acord es va segellar el juny de 2018 entre les dues entitats i d'aquesta manera el Junior podria seguir jugant a Segona Catalana després del descens patit en aquella temporada, la 2017-2018.

Les cinc temporades d'unió han servit per competir a Segona Catalana amb una barreja de jugadors de l'Atlètic Junior i d'altres del planter blau-i-negre.

Actualment, el Junior competeix amb l'Atlètic Junior a Segona Catalana i amb el Junior FC a Tercera. De cara a la nova temporada, el club santcugatenc mantindrà l'equip de Tercera Catalana i està pendent de la possible creació d'un filial a Quarta Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.