Crisi a la Penya Madridista de Sant Cugat

Futbol

Publicat el 13/mar/07 per Ramon Salmurri / Laia Tudel

Juan Ángel Madrigal dimiteix com a secretari de la junta de la Penya Madridista de Sant Cugat després d'haver acusat publicament el president del club blanc, Ramon Calderón, de manipulació electoral. El president de la penya, Javier Beteta, es desmarca de l'actitud de Madrigal i demana perdó a Calderón.

Juan Angel Madrigal ha ocupat fins aquest dissabte la secretaria de la Penya Madridista de la nostra ciutat. Madrigal ha presentat la seva dimissió irrevocable després d'haver acusat i increpat Ramon Calderón, en la recepció que el president del club merengue va destinar a les penyes madridistes del territori català a l'Hotel Constanza de Barcelona. L'argument de Madrigal és la suposada manipulació dels vots per part del llavors candidat a la presidència de la "casa blanca". Escoltem com explica Madrigal la situació de dissabte.

Juan Angel Madrigal



Madrigal no ha acusat només la cúpula de la directiva blanca, sinó que també ha renegat dels seus excompanys de junta a la Penya Madridista. El president d'aquesta entitat, Jose Javier Beteta, ha expressat el seu malestar per aquesta situació, i ha volgut desmarcar a la Penya de les opinions de Madrigal. Beteta i la junta directiva han redactat una carta de disculpa destinada al propi Ramon Calderon. Escoltem-ne part del seu contingut.

Javier Beteta



Cal afegir que, tot i la voluntat de Madrigal de seguir com a soci de la Penya, el propi Beteta ha advertit que, probablement, serà expulsat.