El Júnior mira cap a dalt

Futbol

Publicat el 15/mar/07 per Albert Ferran

El Júnior rep al Sant Joan Despí en un duel de la part mitja de la taula. Els de Xavier Berenger acumulen tres victòries consecutives i no descarten lluitar per la plaça de promoció d'ascens en les últimes jornades. A la Segona Territorial, La Farga visita al Llano de Sabadell amb l'objectiu de puntuar i Júnior 'B', penúltim, juga al camp del Tibidabo.

El Júnior està en un dels millors moments de la temporada. Els blau-i-negres han resolt amb victòria els últims tres partits que ha disputat i s'apropen als llocs capdavanters de la taula. La victòria 1-2 al camp del Vallirana situa als de Xavier Berenger a la setena posició amb 36 punts, a 9 de la promoció d'ascens, plaça ocupada ara mateix pel San Mauro. Queden 10 partits de lliga, o el que és el mateix, 30 punts en joc, i somiar és gratuït. Aquest diumenge, els santcugatencs rebran al Sant Joan Despí, novè amb només tres punts menys que el conjunt blau-i-negre

Mentrestant, a la Segona Territorial, no van tan bé les coses per l'equip filial del Júnior. Tot i aconseguir un meritori empat a 1 contra el segon classificat, el Sabadell Amateur-Can Llong, els santcugatencs es mantenen penúltims amb 18 punts. De totes maneres queda molta lliga i el Júnior "B" només es troba a 3 punts de la salvació. Aquesta diferència podria ser escurçada si es guanya al camp del Tibidabo Torre Romeu aquest cap de setmana.

Un dels equips que pot ajudar al filial santcugatenc és La Farga, que s'enfronta al conjunt que marca la referència de salvació, el Llano de Sabadell. Un partit molt important pels homes d'Antoni Barrachina ja que, en cas de guanyar i de donar un cop de mà al Júnior, s'allunyarien 10 punts de la zona de descens. Els mira-solencs venen de guanyar a casa al Rubí "B" per 4-2, en un partit que a deu minuts per finalitzar va ser suspès pel col·legiat davant de les amenaces del cos tècnic visitant.