La seu de Pericos apareix amb pintades

Futbol

Publicat el 13/jun/07 per Joan Garcia

Un grup autodenominat Holligans Futbol Club Barcelona han realitzat pintades a la seu de Pericos de Sant Cugat. Aquests fets van succceïr la nit de dilluns i Pericos de Sant Cugat ja ha denunciat aquest acte a la Policia local.

Després de l'empat assolit de l'Espanyol al Camp Nou sembla que alguns no han volgut acceptar el resultat i han anat més enllà. Si dissabte a la nit, la casa del president de l'Espanyol, Daniel Sànchez Llibre, rebia alguns atacs. Aquest dilluns al vespre, la seu de Pericos de Sant Cugat ha revut pintades amb la signatura de Hooligans Futbol Club Barcelona.
Avui el nostre company Joan García ha parlat amb el president de Pericos de Sant Cugat, Àngel Casas, des de la seu d'aquesta entitat.

Àngel Casas

El que ha succeït no és normal

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aprofitant la visitant a la seu hem volgut copçar l'opinió d'alguns dels socis que estaven aquest matí al carrer Sallés.

Socis de Pericos

És lamentable que d'un resultat esportiu es passi a aquest extrem

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El mateix Àngel Casas ha explicat a Ràdio Sant Cugat que anava a denunciar aquest fet a la policia local. Veurem com acaba aquest cas tan desagradable per a la nostra ciutat.