La gespa artificial de Can Magí s'allargarà fins a novembre

Futbol

Publicat el 19/jul/07 per Ramon Salmurri

El dilluns dia 3 de setembre, si es compleixen els terminis previstos, s'iniciaran les obres per a la instal·lació de gespa artificial de Can Magí segons paraules del Regidor d'Esports Xavier Amador. Les reformes duraran com a mínim dos mesos.

Aquesta setmana s'han reunit el Regidor d'Esports, Xavier Amador, i el president de la Penya Blaugrana, Josep Maria Félez. Un dels temes que hi havia sobre la taula era l'inici de les obres del camp de futbol de Can Magí, que han de reportar gespa artificial a les instal·lacions santcugatenques. El resultat és que, si tot va segons el previst, les obres s'iniciïn la primera setmana de setembre.
Però la durada de les reformes al terreny de joc s'allargarà més del previst. Segons Amador, el camp no tornarà a la seva activitat habitual fins a principis del mes de novembre aproximadament, tot i que inicialment estava previst que s'allarguessin durant un mes..


Xavier Amador

Tenim previst que durin dos mesos. D'aquesta manera podrien tornar al camp a inicis de novembre

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest fet obligaria a traslladar els diversos equips de la Penya Blaugrana Sant Cugat - Escola de Futbol Hristo Stòichkov a un altre camp, a l'espera de poder usar les seves instal·lacions. Amador però, ja treballa en buscar una nova ubicació per a tots aquests equips.


Xavier Amador

El funcionament seria el d'usar diversos camps. Divendres el club ens ha de facilitar el llistat de jugadors de què disposa, ja que a l'agost ha d'estar tot resolt

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per la seva banda, Josep Maria Félez president del club santcugatenc, assegura estar molt tranquil per aquest fet, ja que creu que és qüestió de temps que s'arribi a una solució al respecte.


Josep Maria Félez

Estic molt tranquil. Hem d'entregar l'informe amb el nombre d'equips, i ja ens diran el què

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A primers d'agost ha d'estar el procés d'adjudicació de les obres finalitzat, per tal que el mes de setembre es pugui començar el treball d'instal·lació de la gespa artificial del Camp de Futbol Municipal de Can Magí.