On són les idees?

Futbol

Publicat el 30/mar/08 per Victor Sancho

Un Sant Cugat Esport desubicat i sense opcions perd contra el Palau per 1 gol a 2. Els santcugatencs perden una molt bona oportunitat de seguir lluitant per les places d'ascens contra un rival directe.

Potser pel canvi d'horari, el Sant Cugat Esport no ha aparegut al camp. Present físicament sí, però sense ser-hi mentalment. Els vermell-i-negres han fet un partit molt dolent i han acabat cedint tres punts que eren molt importants per seguir escalant posicions a la taula classificatòria. El resultat final, 1 a 2 pels visitants, ha estat just. I això que, si guanyaven, els locals tenien un gran incentiu econòmic.

Des del primer moment, els homes de Joan Esteva no han donat signes de ser al partit. I ho ha aprofitat el Palau, que sense gaire esforç s'ha avançat al marcador en dues ocasions per sentenciar el matx. A més, en els últims partits els santcugatencs han caigut en les provocacions d'un mal arbitratge, que ha tret de polleguera als jugadors vermell-i-negres. Només han pogut maquillar el marcador en el temps de descompte, en el que era el primer xut a porta en tots el partit.

Amb la derrota, els homes de Joan Esteva perden pràcticament el tren de la lliga i donen aire a un equip que fins aquesta jornada estava lluitant per eludir el descens. Ara, a més de 7 punts de les places d'ascens, el Sant Cugat Esport no pot deixar escapar més punts si vol seguir amb opcions de pujar de categoria. I la propera jornada no ho tindrà fàcil, al camp d'un Lloret que, tot i que està instal·lat en la zona tranquil·la de la taula, donarà guerra.