A la zona alta

Futbol

Publicat el 29/oct/08 per Mireia Puente

El Santcu 'B' segueix invicte a la Tercera Territorial després de guanyar el Pajaril per 4 gols a 1. Els vermell-i-negres empaten a 15 punts amb el líder, el Parc.

Els de Loren Gómez han guanyat els cinc partits que s'han disputat fins el moment. Els santcugatencs, colíders de la Tercera Territorial, visiten el Júnior "B", que és vuitè amb set punts, després d'haver empatat a 2 amb el Sagrerenc.

La resta de conjunts santcugatencs que militen en aquesta categoria també han puntuat aquesta jornada excepte La Farga (11è) que va perdre el derbi davant el Mira-sol (5è) per 3 gols a 1. La Penya Blaugrana Sant Cugat (4t), va aconseguir sumar un punt davant l'Esquerra de l'Eixample empatant a 2.

El segon tècnic del Mira-sol, Felipe Castilla, assegura que després d'aquest inici de temporada el Mira-sol ha de guanyar la lliga.


Felipe Castilla

Volem guanyar la lliga, tenim un equip que val la pena i ho pot aconseguir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La jornada que ve els equips santcugatencs ho tenen fàcil per tornar a puntuar. El Mira-sol visita el Veteranos (14è), la Penya Blaugrana visita La Roureda (7è) i La Farga descansa degut a que el conjunt al que s'havia d'enfrontar s'ha retirat.