L'àrbitre condemna el SantCu

El Sant Cugat acaba perdent a Santa Coloma

Futbol

Publicat el 22/mar/09 per Joan Garcia

Un penal rigorós en contra del Sant Cugat Esport és l'inici de la remuntada de la Gramenet B que s'acaba imposant per 3 a 1. Els santcugatencs s'avancen al minut 5, però una errada arbitral, en el darrer quart d'hora, desconcentra els santcugatencs que acaben perdent.

En un dels millors partits de la temporada, el Sant Cugat Esport ha tornat amb les mans buides de Santa Coloma. Els vermell-i-negres han marcat ben aviat, al minut 5, gràcies a una de les noves incorporacions, Joel. Des d'aquest instant i fins al darrer quart d'hora de matx, domini local, però bon treball tàctic dels d'Andoni Ortolà. Al minut 75, ha arribat la jugada clau, un penal més que dubtós que ha servit a la Gramenet per empatar. Dos gols més dels locals han deixat el 3 a 1 final. Joan Gómez, jugador del Sant Cugat.

Joan Gómez

El penal ha estat clau per la derrota.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després d'aquesta jornada, el Sant Cugat ocupa la promoció de permanència amb un partit menys. Precisament els vermell-i-negres jugaran aquest dijous al camp del Palau, equip que està en zona de descens i a un punt dels d'Andoni Ortolà.