L'Escola Perica, gairebé a punt

L'Escola de Futbol de l'Espanyol a Sant Cugat és gairebé una realitat

Futbol

Publicat el 6/mai/09 per Pedro Miserachs

La futura Escola de Futbol de l'Espanyol a Sant Cugat està a l'espera que l'Ajuntament li atorgui unes instal·lacions per poder entrenar-se. De caràcter formatiu, no competitiu, els seus responsables esperen poder posar en marxa l'escola d'aquí a dues o tres setmanes.

La de Sant Cugat serà la sisena escola de formació de l'Espanyol. Les altres Xarxes d'Escoles de Futbol estan a Lloret, Arenys de Mar, Sant Feliu de Llobregat i dues a Menorca.

El projecte va sorgir de la idea conjunta de la Penya Pericos de Sant Cugat i del R.C.D. Espanyol, que volia tenir una escola a la zona del Vallès. Es van posar d'acord i van sol·licitar a l'Ajuntament unes instal·lacions per poder fer els entrenaments.

El director de l'escola de futbol base de l'Espanyol, Oscar Riera, comenta com està la situació actualment.

Oscar Riera

Tant per la Penya Pericos com pel club, les coses estan definides i només falta que l'Ajuntament ens digui a on i quan podrem entrenar. Així podriem donar a conèixer el projecte a tots els santcugatencs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Principalment hi ha dues opcions per acollir els entrenaments: la zona esportiva de Can Magí i La Guinardera. L'escola tindrà caràcter formatiu, no competitiu, i estarà adreçada a nens d'entre 5 a 12 anys.