El Sant Cugat destiuteix a Andoni Ortolà

El Sant Cugat destitueix a Andoni Ortolà

Futbol

Publicat el 6/mai/09 per Mireia Puente

El fins ara tècnic del Sant Cugat Esport, Andoni Ortolà, ha estat destituït aquest dimarts. Els mals resultats que han acompanyat a l'equip vermell-i-negre han obligat a la junta directiva a prendre aquesta decisió quan només falten quatre jornades per acabar la lliga.

Feia jornades que la junta directiva estava pendent dels resultats del primer equip. No ha estat una bona temporada pel SantCu, marcada per les anades i vingudes de diversos jugadors, i sobretot, pels resultats obtinguts. I és que dels 30 partits disputats fins el moment els vermell-i-negres només han aconseguit sumar 30 punts, fruit de vuit victòries, sis empats i setze derrotes.

Tenint en compte que el SantCu està en zona de descens i que encara hi ha opcions d'aconseguir la permanència el club ha decidit canviar de tècnic. Escoltem el president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna.

Llorenç Santasusagna

Hem hagut de prendre aquesta decisió com a mesura de canvi, de nova idea. A veure si aconseguim que l'equip no baixi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





De la seva banda, el fins ara tècnic Andoni Ortolà es mostra sorprès per la decisió del club, però la respecta.

Andoni Ortolà

He de respectar l'opinió del club. Però jo crec que qui millor coneix els jugadors i els rivals sóc jo.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El club espera que aquest canvi sigui el revulsiu que necessita l'equip per remuntar la situació a la taula classificatòria, i és que la temporada ha estat molt dura.

Andoni Ortolà

Ha estat una temporada molt dura, hi ha hagut molts jugadors joves, molta inexperiència. Jo crec però, que l'equip hauria d'estar més amunt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El canvi de tècnic arriba a falta de quatre jornades per acabar la lliga. El nou tècnic, José Luís Duque ja ha agafat les regnes de l'equip, i debutarà com a entrenador aquest diumenge a la ZEM Jaume Tubau en el partit davant el Canovelles.