La 2009-10 acabarà amb un derbi

El Sant Cu intentarà retornar a Preferent

Futbol

Publicat el 13/jul/09 per Pedro Miserachs

Sant Cugat Esport -Junior, aquest és el derbi de la Primera Territorial que tancarà la lliga a la ZEM Jaume Tubau el 30 de maig. Els vermell-i-negres iniciaran la lliga el 13 de setembre reben Les Franqueses i el Junior visita el camp del Castellar.

El descens del Sant Cugat Esport a la Primera Territorial té com atractiu el derbi contra l'altre equip santcugatenc de la categoria, el Junior. La sort ha deparat que sigui en el darrer partit de lliga quan tots dos conjunts s'enfrontin a la ZEM Jaume Tubau. Un partit que segons com estiguin les coses, pot ser decisiu, fet que dóna encara més rellevància al derbi. La data serà el 30 de maig, dia en què finalitza la lliga.

El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, qualifica de curiós que el derbi sigui en el darrer partit de lliga.

Llorenç Santasusagna

És curiós que el sorteig hagi estat així. Tant de bo que en aquest partit poguem celebrar algun dels dos equips l'ascens, i si som nosaltres millor evidentment.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Una lliga que comença el 13 de setembre, amb la visita del Junior al Castellar i el partit com a local del SantCu, que rebrà a Les Franqueses. Un partit que, en previsió que la gespa de la ZEM Jaume Tubau encara no estigui canviada, jugaran els vermell-i-negres com a locals però a l'exili.