Manel Grau, excapità de la Penya: 'No volíem pressionar, volíem solucions'

Imatge del derbi entre el SCE 'B' i la PBSC la temporada passada

Futbol

Publicat el 17/nov/09 per Mireia Puente

L'excapità de la Penya Blaugrana Sant Cugat (PBSC), Manel Grau, explica en una entrevista a Cugat.cat els motius que han conduït els 20 homes de la plantilla blaugrana a deixar l'entitat santcugatenca. Grau, que es mostra decebut amb la Penya, assegura que en cap cas pretenien pressionar la junta amb l'amenaça d'abandonar-la i que simplement buscaven una solució al conflicte. Arran de la falta d'entesa entre les dues parts, el primer conjunt de l'entitat ha decidit aquesta setmana abandonar el club.

La decisió de fer fora el massatgista del primer conjunt de l'entitat va provocar la dimissió dels dos tècnics, que es van solidaritzar amb ell deixant l'entitat, i el malestar dels jugadors. De la seva banda, Félez, que no s'ha plantejat en cap moment la reincorporació del massatgista, ha mostrat com única alternativa el nomenament del directiu Carlos Guardia com a nou tècnic del conjunt. Arran d'aquesta decisió, els jugadors s'han vist obligats a deixar l'entitat, en estar en desacord amb la junta directiva.

El fins ara capità de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Manel Grau, explica que no volien pressionar l'entitat i que simplement volien trobar solucions.

Manel Grau

No volíem pressionar, simplement volíem trobar solucions i ho vam fer arribar a la junta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Grau ha afegit que, tot i que a la PBSC sempre han passat aquests tipus d'incidents, no s'esperava que a aquestes alçades passés un fet així. El jugador remarca que ells no volien deixar el club.

Manel Grau

La Penya és un club on des que sóc petit han passat aquestes coses.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El problema ara el tindrà l'entitat santcugatenca que haurà de buscar una plantilla sencera si no vol perdre la categoria. La PBSC milita al grup 15 de la Tercera Territorial.