Benedito: 'El meu lema és transparència, honestedat i participació'

Agustí Benedito a Cugat tv

Futbol

Publicat el 20/nov/09 per Joan Garcia

Transparència, honestedat i participació són els eixos principals del precandidat a les eleccions del FC Barcelona, el santcugatenc Agustí Benedito. En una entrevista a Cugat tv, Benedito s'ha mostrat crític amb Joan Laporta, de qui diu que ha perdut l'oportunitat de ser el millor president de la història del Barça. El santcugatenc aposta per la marxa de Txiki Begiristain com a secretari tècnic i la continuïtat de Guardiola a la banqueta. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

El santcugatenc Agustí Benedito ha visitat el plató de Cugat tv i ha deixat ben clar que el Barça és dels socis i aquests han de participar més de la vida social i esportiva de l'entitat. Benedito aposta per la transparència i ha mantingut converses amb més de d'un miler de socis per conèixer de primera mà les preocupacions dels aficionats blaugranes. El santcugatenc s'ha mostrat crític amb Joan Laporta, del qual ha dit que podia haver estat el millor president de la història del Barça, però no ho ha aconseguit.

Agustí Benedito

Laporta ha tingut una oportunitat única per canviar la direcció del club.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Benedito creu que el projecte de club des de 2003 fins ara ha canviat molt i també la manera de gestionar de Joan Laporta. En l'àmbit esportiu, si Benedito fos president, té clar que Txiki Begiristain deixaria de ser el secretari tècnic del club, però Guardiola seguiria a la banqueta. Benedito també té clar que les eleccions seran molt obertes i que no serà només una lluita entre Rosell i la candidatura continuïsta. El santcugatenc també ha avançat que té els avals necessaris per ser president del Barça, que exigeixen aportar un 15% del pressupost total.