Dos gols de Benja en l'amistós Barça-Bolívar

El santcugatenc Benja ha tornat a jugar i a marcar

Futbol

Publicat el 18/nov/09 per Pablo Vazquez

El futbolista santcugatenc del Barça Atlètic, Benjamín Martínez, 'Benja', disputa amb membres del primer equip i altres jugadors del planter un partit amistós contra el Bolívar bolivià aquest dimecres. El davanter del filial, que tot just surt d'una lesió, marca per partida doble en un matx que venç el Barça per 4 a 1.

Benja ha format part d'un equip amb jugadors del primer equip del FC Barcelona, entre els quals figuraven Pinto, Maxwell, Milito, Márquez, Bojan i Pedro. El davanter de Sant Cugat ha protagonitzat una gran actuació davant els bolivians en marcar dos gols dels quatre que ha marcat el conjunt blaugrana.

Després de dos sense jugar, el santcugatenc ha tornat als terrenys de joc ja recuperat de la fractura a un dit del peu que va patir en la segona jornada de lliga enfront el Mallorca B.

L'altre santcugatenc del Barça Atlètic, Jaume Sobregau, segueix recuperant-se de la greu lesió que va patir al genoll dret a principis de temporada i que el farà estar inactiu fins al proper mes de març.