Temporada per emmarcar

Després de diverses temporades, el Junior està realitzant una campanya per emmarcar

Futbol

Publicat el 3/abr/10 per Jordi Foix

Passat l'equador de la temporada, és moment per tornar a analitzar la campanya del Junior F.C. Tot i haver sortit de les posicions d'ascens l'equip santcugatenc està realitzant un dels millors campionats, fet que col·loca a l'equip en la part alta de la classificació. Una ratxa negativa però, situa els blau-i-negres en quarta posició després d'haver estat gairebé tota la temporada en les primeres places del grup 4 de la Primera Territorial. Ara, l'ascens està una mica més complicat i els de Javi Pérez saben que serà difícil, però l'entrenador remarca que en cap moment ha estat l'objectiu, tot i que si arriba serà considerat com un premi.

En el món del futbol tot es mou entorn a dinàmiques, positives i negatives. El Junior està vivint les dues cares, ja que al llarg de la primera volta el balanç del conjunt santcugatenc era de 8 victòries, 4 empats i només havia cedit 3 derrotes. Des de llavors els blau-negres han jugat un total de deu partits amb un balanç molt diferent, 5 victòries, 1 empat i 4 partits perduts. Els números reflecteixen que els de Javi Pérez no passen pel seu millor moment.
A la seva quarta temporada a Primera Territorial, el Junior està realitzant la seva millor campanya tot i aquest mal moment. El tècnic, Javi Pérez, creu que ara mateix l'ascens és una fita molt difícil.

Amb la permanència ja assolida, a falta de nou jornades el Junior té un calendari assequible ja que la majoria de rivals són de la part mitja i baixa de la classificació. A priori el conjunt santcugatenc tindrà dos partits complicats, el primer a la jornada 30, que visita al San Lorenzo, rival directe en la classificació i l'última jornada de lliga els de Javi Pérez visiten el Sant Cugat Esport en el que serà el derbi santcugatenc. Molta sort pel Junior!!!

Escolta el reportatge.

REPORTATGE JUNIOR

ESCOLTA EL REPORTATGE

Your browser doesn’t support HTML5 audio