El millor equip del món prepara el clàssic a la nostra ciutat

Imatge dekl primer equip del Futbol Club Barcelona

Futbol

Publicat el 8/abr/10 per Ramon Salmurri

El Restaurant La Masia de Sant Cugat ha estat l'escenari escollit per la plantilla del primer equip del Futbol Club Barcelona per celebrar un dinar de germanor aquest dimecres previ al Madrid Barça de dissabte. L'equip de Pep Guardiola ha entrenat al matí i posteriorment ha acudit a la nostra ciutat a celebrar l'àpat de germanor.

El bon ambient dins l'equip sempre ha estat un argument fundamental al 'mètode guardiola'. El tècnic de Santpedor obliga els seus jugadors a dinar sempre conjuntament i, de tant en tant, ho fan lluny de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Poster per celebrar el triomf de dimarts davant l'Arsenal o per preparar el clàssic contra el Madrid, el cert és que Guardiola i els seus jugadors han estat dinant al Restaurant La Masia.

La jornada s'ha iniciat amb l'entrenament a dos quarts de dotze, una suau sessió de recuperació. Posteriorment, l'equip ha anat en bloc a la presentació del llibre de Gerard Piqué i finalment, tots plegats, han anat a dinar a La Masia.Imatge del primer equip del Barça