Calvet i el juvenil blaugrana, a un pas de la final

Imatge d'arxiu de Pol Calvet

Futbol

Publicat el 3/mai/11 per Pedro Miserachs

El santcugatenc Pol Calvet i els seus companys del juvenil del FC Barcelona superen el Sevilla CF (0-1) en el primer partit de la Copa de Campions que s'està disputant a Lepe, Huelva. Calvet participa sortint de la banqueta en el minut 65 i el conjunt entrenat per Òscar Garcia accedirà a la final si supera divendres la UD Las Palmas.

El club blaugrana ha estat enquadrat amb el Sevilla CF i la UD Las Palmas, mentre que a l'altre grup hi participen el Reial Madrid, el Vila-real CF, el Racing de Santander i l'Athlètic de Bilbao. El juvenil del Barça disputa la lligueta en format triangular, és per això que la victòria davant el conjunt sevillà (0-1) té més importància i l'apropa a la final de dissabte. Abans però haurà de jugar contra un Las Palmas que aquest dimecres s'enfronta al Sevilla.

El grup B es disputa en format d'eliminatòries que enfrontaran a Athlètic de Bilbao i Racing de Santander per una banda i a Reial Madrid i Vila-real per l'altre, trobant-se posteriorment a les semifinals.

La Copa de Campions aplega els conjunts guanyadors dels set grups de Divisió d'Honor i dona el títol de campió de lliga juvenil.