Una sola victòria

Txema Buenache ha vist com el seu matx se suspenia

Futbol

Publicat el 18/abr/10 per Axel Camarasa

Cap de setmana nefast pels santcugatencs que militen a la Segona A, Segona B i Tercera Divisió de futbol. Tots els conjunts han perdut a excepció del Barça Atlètic, que ha guanyat el Lleida, i el Mercadal, que ha ajornat el seu partit.

Un total de sis derrotes, una victòria i la suspensió del matx de l'Alcúdia i el Mercadal és el balanç del cap de setmana. A Segona Divisió A, Migue i el Girona es van veure superats pel Llevant que va guanyar per 0 a 4. A la Segona B només el filial blaugrana ha sumat els tres punts, gràcies a la victòria per 2 a 0 davant el Lleida. Fernando Maestro amb l'Alcoià i David López amb el Terrassa, han perdut 2 a 0 contra el Mallorca B i el Badalona respectivament.

L'Sporting Mahonès dirigit pel santcugatenc Joan Esteva ha caigut per la mínima al camp del Logronyès. Idèntic resultat ha aconseguit l'Espanyol B contra el líder de la categoria, el Sant Andreu. A la Tercera Divisió, Txema Buenache i el Mercadal no ha disputat el seu partit contra l'Alcúdia que s'ha suspès. Javier Simón i l'Europa han perdut davant el Reus per 0 a 1.