Campions de lliga i nou equip de Preferent!

Futbol

Publicat el 8/mai/10 per Mireia Puente

El conjunt cadet del Sant Cugat Esport s'ha proclamat campió de lliga a falta d'una jornada per acabar el campionat. Els vermell-i-negres, que han jugat gairebé tot el segon temps amb 10 homes, han guanyat per 3 gols a 2 el Vilanova. Amb aquest triomf i la lliga a la butxaca, els d'Alberto Rodríguez es converteixen en nou equip de Preferent.

Ha estat un bon partit, pràcticament com els de tota aquesta campanya. Els vermell-i-negres han sortit al terreny de joc amb una idea clara, guanyar. I els primers minuts de partit ja s'ha pogut comprovar aquesta intenció, quan el SantCu s'avançava al marcador. Pocs minuts abans del descans els vermell-i-negres s'han relaxat i el Vilanova ha aprofitat per empatar el marcador a u.
A la represa els santcugatencs han sortit amb la mateixa intensitat que els primers minuts del matx, retrobant-se així amb el seu millor joc.
Tot i això qui s'ha avançat al marcador ha estat el Vilanova, avantatge que els ha durat ben poc, perquè ràpidament els d'Alberto Rodríguez han empatat el marcador a dos. Tot i jugar amb un home menys, els santcugatencs han seguit atacant i controlant el joc. D'aquesta manera doncs, pocs minuts abans d'acabar el matx el SantCu ha marcat el gol de la victòria que els ha donat el campionat de lliga i l'ascens a Preferent.
El tècnic vermell-i-negre, Alberto Rodríguez, analitza la gran temporada que ha realitzat el conjunt cadet del club vermell-i-negre.

Alberto Rodríguez

D'aquest ascens el que més valoro és que aquest equip s'ho mereixia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb aquest campionat, el Sant Cugat Esport demostra l'esforç que fa el club amb la base, i és que el conjunt cadet és el sisè equip del club en proclamar-se campió de lliga.