Tres punts d'or del SantCu a Taradell

El SantCu ha derrotat el Taradell per 1 gol a 2

Futbol

Publicat el 9/mai/10 per Joan Garcia

El Sant Cugat Esport guanya per 1 gol a 2 el Taradell i dóna un pas de gegant de cara a la permanència a la Primera Territorial. Els de José Luís Duque guanyen amb dos jugadors menys durant la segona part amb un gran treball defensiu i una gran efectivitat atacant.

Victòria vital del Sant Cugat Esport. Els santcugatencs han jugat davant el Taradell, rival directe en la lluita per la permanència, i han sumat tres punts decisius. Abdul ha avançat els santcugatencs ben aviat. A partir d'aquest instant, el SantCu s'ha defensat amb molt ordre i un bon treball també en atac, tot i quedar-se amb 10 jugadors sobre el terreny de joc per l'expulsió d'Egaña . Fi dels primers 45 minuts. A la represa, els locals empataven amb un penal molt dubtós segons els santcugatencs. Ni aquest gol en contra ha servit per desestabilitzar l'equip vermell-i-negre. A falta de mitja hora per acabar el matx, nou gol d'Abdul que posava l'1 a 2. Els de José Luís Duque han aguantat fins el final, tot i quedar-se amb nou homes per expulsió de Raimon. 1 a 2 final. El capità dels vermell-i-negres, Joan Gómez, destaca el bon treball de l'equip.

Joan Gómez

L'equip continua treballant i aquesta és la dinàmica que cal seguir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els santcugatencs afronten dissabte un nou partit decisiu davant el Josep Maria Gené, rival directe en la lluita per la permanència.