El minut 80 del partit complica la permanència al SCE

La darrera jornada decidirà si el SCE manté la categoria

Futbol

Publicat el 22/mai/10 per Mireia Puente

El Sant Cugat Esport (SCE) cau derrotat per 1 gol a 0 davant el Can Trias. Els de José Luis Duque han dominat tot el partit, però no han estat encertats de cara a porteria. Amb aquesta derrota els vermell-i-negres deixen de dependre d'ells per aconseguir la permanència. El SCE sabrà diumenge, un cop hagi finalitzat la jornada, si baixa de categoria o es mantè.

El partit es preveia complicat, però els de José Luis Duque confiaven en les seves possibilitats. Els vermell-i-negres han sortit al terreny de joc molt confiats i obtenint el domini del joc des del principi del matx.
Tot i tenir sis oportunitats clares de gol, els santcugatencs no han estat encertats, en canvi, el Can Trias, ha aprofitat una jugada que no presentava cap perill, per marcar l'únic gol de l'enfrontament. El gol ha arribat al minut 80 i pràcticament no ha deixat temps de reacció als vermell-i-negres.
Amb aquesta derrota el SCE es complica les coses de cara a la permanència. De moment no serà fins aquest diumenge a les sis de la tarda, quan sabran quina plaça ocupen, i per tant no serà fins llavors quan es comencin a plantejar com encara l'últim matx de la temporada, que serà contra el Junior FC.
El tècnic vermell-i-negre, José Luis Duque, explica a Cugat.cat que abans de res cal recuperar l'estat anímic dels jugadors.

José Luis Duque

El que cal fer és recuperar anímicament a l'equip. Hem d'esperar a veure com estem situats al final de la jornada. Igualment però, la setmana que ve només ens val la victòria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Serà en la jornada que ve, la darrera de la temporada, quan el SantCu sabrà si manté la categoria. Els vermell-i-negres han de guanyar el Junior FC i espera d'altres marcadors per saber si mantenen la categoria.