Cap triomf

Els santcugatencs es compliquen l'ascens

Futbol

Publicat el 30/mai/10 per Axel Camarasa

Cap dels resultats que s'han produït aquest cap de setmana afavoreixen els interessos de Sant Cugat. En el partit d'anada de la promoció d'ascens a Segona Divisió B, derrota de l'Hospitalet per 1 gol a 0 al camp de l'Azuqueca de Castella-la Manxa i empat sense gols del Santboià contra el Corralejo. Empat també sense gols del Barça Atlètic de Benja i Jaume Sobregrau al camp del Jaén.

L'entrenador de l'Hospitalet, Jordi Vinyals, haurà de fer reaccionar els seus jugadors si vol mantenir les opcions d'ascendir a Segona Divisió B. Els catalans han perdut per 1 gol a 0 contra els manxecs de l'Azuqueca en el partit d'anada de la promoció d'ascens. En l'altre matx per pujar a Segona B amb participació santcugatenca, Toni Rodríguez i el Santboià no han estat capaços de marcar un gol al Corralejo i agafar avantatge de cara al partit de tornada. I també queda tot pendent pel partit de tornada pel Barça Atlètic de Benja i Jaume Sobregrau amb el Jaén. Els balugranes han empatat a 0 i es jugaran l'accés a la següent ronda al Mini Estadi.


A la Segona Divisió, Migue i el Girona continuen sense certificar la permanència i han empatat a 0 contra el Recreativo de Huelva. Quan falten tres jornades per què acabi la lliga, els gironins se situen a només tres punts del descens.