Els benjamins del SantCu, convidats a torneigs de prestigi

Imatge d'un equip benjamí del SantCu

Futbol

Publicat el 12/jun/10 per Pablo Vazquez

Els tres equips benjamins del Sant Cugat Esport participen aquest cap setmana en prestigiosos torneigs de final de temporada. Els equips benjamins A i C disputen la 13a edició del Torneig Memorial Josep Barceló, organitzat pel Tordera i on coincidiran amb equips de primer nivell com el FC Barcelona, el Sevilla, l'Atlético de Madrid o el València. Paral·lelament, el benjamí B estarà a Lleida jugant la fase provincial prèvia del 21è Torneig del Club Atlètic Segre.

A Tordera, el benjamí A del SantCu ha quedat enquadrat al grup B de la fase prèvia, on s'enfrontarà a la Gramenet, el Girona i el Lleida. De la seva banda, el benjamí C vermell-i-negre està al grup C, juntament amb el Tordera, el Sevilla i el Martinenc.

Si els vermell-i-negres són capaços de superar aquesta fase de grups, accediran a les eliminatòries finals de diumenge. En aquesta jornada dominical els santcugatencs poden enfrontar-se a rivals d'entitat com el FC Barcelona, el València, el Sevilla, l'Atlético de Madrid, el Betis, l'Espanyol i el Sant Andreu.

D'altra banda, a Lleida, el benjamí B del SantCu ha quedat enquadrat amb el River Monzón, el Guissona i el Pardinyes a la fase provincial del Torneig Club Atlètic Segre. Els vermell-i-negres buscaran la classificació per accedir a la fase final del torneig, on els esperen equips com el FC Barcelona, el Belenenses de Lisboa, l'Athlètic de Bilbao o la Reial Societat.